Seznam potravinových alergenů
Tabulka alergenů u ostatních dezertů.:
Produkt | Č. alergenu | Alergen |
Cupcakes | 1 | Obiloviny obsahující lepek (pšeničná mouka) |
3 | Vejce | |
7 | Mléko (máslo, mascarpone, smetana) | |
8 | Skořápkové plody (např. lískové ořechy, mandle – dle varianty) | |
Makronky | 3 | Vejce (bílky) |
7 | Mléko (krémy, ganache) | |
8 | Skořápkové plody (mandle – základní surovina) | |
Cakepops | 1 | Obiloviny obsahující lepek (drcený korpus) |
3 | Vejce (v korpusu) | |
7 | Mléko (máslo, mascarpone, čokoláda) | |
8 | Skořápkové plody (pokud obsahují ořechové krémy nebo dekorace) | |
Mini Pavlovy | 3 | Vejce (bílky – základní sněhový korpus) |
7 | Mléko (šlehačka, mascarpone) |
ℹ️ Upozornění pro zákazníky
-
Oxid siřičitý a siřičitany (alergen č. 12) běžně nepoužívám, mohou se objevit pouze v případě, že si zákazník zvolí variantu se sušeným nebo kandovaným ovocem.
-
Všechny dezerty mohou obsahovat stopy lepku, mléka, vajec, skořápkových plodů a sóji, a to i v případě, že nejsou hlavní složkou konkrétního výrobku.
Diskuze (0)
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář